250 g marcipan | |
50 g mandler | |
Malibu | |
Florsukker | |
200 g hvid chokolade | |
Kokosmel | |
Friskrevet kokos |
1 Færdig | FørstStart med at riste mandlerne i en 170 grader varm ovn i 5 minutter. Gør det samme med kokosmelet og den friskrevne kokos. |
2 Færdig | DerefterHak mandlerne groft og bland dem med marcipanen. Smag marcipanenmassen til med Malibu og florsukker. Man kan med fordel lave massen dagen inden brug. |
3 Færdig | OgBland nu kokosmelet og den friske kokos godt sammen. Form marcipanen i små kugler og lad dem stå i en lille halv time, til de danner lidt skorpe. Smelt den hvide chokolade over et vandbad, dyp kuglerne enkeltvis i chokoladen og vend i kokosblandingen. |
4 Færdig | Til sidstKom de små snebolde i køleskabet, til chokoladen har sat sig. Opbevares i kagedåse. |