Snebolde med ristet kokos

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

250 g marcipan
50 g mandler
Malibu
Florsukker
200 g hvid chokolade
Kokosmel
Friskrevet kokos

Snebolde med ristet kokos

Af: Thomas Parry / Foto: Claes Bech-Poulsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Start med at riste mandlerne i en 170 grader varm ovn i 5 minutter. Gør det samme med kokosmelet og den friskrevne kokos.

2
Færdig

Derefter

Hak mandlerne groft og bland dem med marcipanen. Smag marcipanenmassen til med Malibu og florsukker. Man kan med fordel lave massen dagen inden brug.

3
Færdig

Og

Bland nu kokosmelet og den friske kokos godt sammen. Form marcipanen i små kugler og lad dem stå i en lille halv time, til de danner lidt skorpe. Smelt den hvide chokolade over et vandbad, dyp kuglerne enkeltvis i chokoladen og vend i kokosblandingen.

4
Færdig

Til sidst

Kom de små snebolde i køleskabet, til chokoladen har sat sig. Opbevares i kagedåse.

previous
Skumfidus med tørret honningkage
next
Gorms julepizza

Add Your Comment