Shepherd’s pie

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 lammebov
½ selleri
2 løg
5 fed hvidløg
4 kviste timian
12 dadeltomater
½ l kalvefond
Engelsk sauce
4 portioner kartoffelmos

Shepherd’s pie

Af: Torben Klitbo & Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba / Styling: Christine Rudolph

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær lammeboven ud i små tern og brun den godt af i lidt olie.

2
Færdig

Derefter

Tilsæt hakket løg, selleritern og hvidløg og brun i et par minutter.

3
Færdig

Og

Hæld kalvefonden på, tilsæt tomaterne i både og kog det ind til en ragout. Smag til med salt, peber og engelsk sauce.

4
Færdig

Og

Hæld ragouten op i et ildfast fad og dæk med kartoffelmos.

5
Færdig

Til sidst

Gratinér retten i ovnen ved 220 grader i ca. 12-15 minutter og servér.

previous
Beef Wellington
next
Fish’n’chips

Add Your Comment