• Home
  • Forår
  • Selleribøffer med parmesan og Them Krystalost
Selleribøffer med parmesan og Them Krystalost

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

250 g knoldselleri, revet
2 æg
4-5 spsk rasp
60 g revet parmesan
40 g revet Them Krystalost
1 økologisk citron, skallen
1 håndfuld bredbladet persille, hakket
1 håndfuld basilikum, hakket
4-5 stængler citrontimian, hakket
Salt og peber
Olie til stegning

Nutritional information

Selleribøffer med parmesan og Them Krystalost

Af: Camilla Bojsen-Møller / Foto: Ditte Ingemann

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Rør alle ingredienserne godt sammen – er farsen for våd, så tilsæt mere rasp.

2
Færdig

Til sidst

Form 10 små bøffer ud af farsen, og steg dem i olie på en varm pande, indtil de er sprøde og gyldne, ca. 5 minutter på hver side.

previous
Syltet squash
next
Livs hindbærhjerter

Add Your Comment