Scones med hindbærsyltetøj og flødeskum

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

170 g hvedemel
15 g Dansukker flormelis
½ tsk salt
1 tsk bagepulver
50 g koldt smør
1 dl kærnemælk
Hindbærsyltetøj
250 g friske hindbær
175 g Dansukker syltesukker
Til servering
2 dl piskefløde

Scones med hindbærsyltetøj og flødeskum

Af: Anne au Chocolat

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Tænd for ovnen på 220 grader varmluft. Kom mel, flormelis, salt og bagepulver i en skål. Tilsæt skiver af smør og smuldr det mellem fingrene, til det ligner brødkrummer. Saml dejen med kærnemælk.

2
Færdig

Derefter

Vend dejen ud på et meldrysset bord og rul den til ca. 2 cm tykkelse. Udstik scones med en udstikker (5,5 cm). Fordel på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i 8-10 minutter.

3
Færdig

Til sidst

Kom hindbær og syltesukker i en gryde og bring i kog. Lad det småsimre i 3-5 minutter og hæld på et skoldet syltetøjsglas.

previous
Chokoladesmåkager med Roquefort
next
Marengs med saltkaramel

Add Your Comment