170 g hvedemel | |
15 g Dansukker flormelis | |
½ tsk salt | |
1 tsk bagepulver | |
50 g koldt smør | |
1 dl kærnemælk | |
Hindbærsyltetøj | |
250 g friske hindbær | |
175 g Dansukker syltesukker | |
Til servering | |
2 dl piskefløde |
1 Færdig | FørstTænd for ovnen på 220 grader varmluft. Kom mel, flormelis, salt og bagepulver i en skål. Tilsæt skiver af smør og smuldr det mellem fingrene, til det ligner brødkrummer. Saml dejen med kærnemælk. |
2 Færdig | DerefterVend dejen ud på et meldrysset bord og rul den til ca. 2 cm tykkelse. Udstik scones med en udstikker (5,5 cm). Fordel på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i 8-10 minutter. |
3 Færdig | Til sidstKom hindbær og syltesukker i en gryde og bring i kog. Lad det småsimre i 3-5 minutter og hæld på et skoldet syltetøjsglas. |