3 skalotteløg | |
½ chili | |
2 peberfrugter | |
1 dåse tomatpuré | |
Havsalt | |
Sort peber | |
Et stænk mousserende vin | |
3-4 dl piskefløde |
1 Færdig | FørstHak løg, chili og peberfrugt og svits de tre ting. |
2 Færdig | DerefterKog din fond op, tilsæt 2-3 dl fløde og en halv tube tomatpuré. Kog ind til du er tilfreds. Smag til med salt og friskkværnet sort peber. |
3 Færdig | OgTilsæt de svitsede grøntsagerne, 1 dl let pisket flødeskum, og et skvæt mousserende vin. Hvis du har en hummerhale tilovers fra tidligere, tilsættes denne hellere end gerne! |
4 Færdig | Til sidstServer suppen sammen med hvidløgsbrød, lavet af Ursholmsbrød, gnedet med et lille fed hvidløg og smør. |