• Home
  • Dansk
  • Saltvaffel med stenbiderrogn og urter
Saltvaffel med stenbiderrogn og urter

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Vaffel
3 æggeblommer
3 æggehvider
3,7 dl mælk
250 g mel
10 g gær
100 g smør (plus lidt ekstra til stegning)
5 g salt
Fyld
400 g stenbiderrogn
2 skalotteløg
20 g self-raising flour (kan købes hos Den Kinesiske Købmand)
1 dl vand
1 dl cremefraiche 38%
1 potte brøndkarse
1 bundt dild
1 bundt kørvel
Olie

Nutritional information

Saltvaffel med stenbiderrogn og urter

Af: Charlie Holm Frederichsen / Foto: Wichmann+bendtsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Pisk æggehviderne stive. Pisk blommerne i en skål for sig og tilsæt langsomt mælk, smør i tern og gær. Tilsæt herefter mel og salt, mens du rører videre. Vend hviderne i tilsidst. Steg vaflerne (eller pandekagerne) på en pande i lidt smør.

2
Færdig

Derefter

Skær løgene i pæne ringe og bland self-raising flour (eller mel med en smule bagepulver) med vand og lidt salt. Vend halvdelen af ringene i blandingen og steg dem i olie, til de er gyldne. Hold resten af ringene rå.

3
Færdig

Til sidst

Når vaflerne er færdige, skæres de i nogle pæne stykker. Kom rogn, urter og løgringe på de udskårne vafler og server med cremefraiche til.

previous
Kalvetatar med stenbiderrogn, agurk, urter og kyllingeskind
next
Ristet stenbider med æble, selleri og kærnemælk

Add Your Comment