Russisk salat

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 syrligt æble, udkernet
1 stilk bladselleri
50 g rødbede, groft revet
4 spsk cremefraiche 38%
2 spsk peberrod, revet
4 spsk limesaft
Salt og friskkværnet peber
4 skiver rugbrød
Smør
4 spsk karse

Russisk salat

Fra bogen 'Smørrebrød'

En virkelig god vegetarisk klassiker. Der er uendelig mange opskrifter på russisk salat, og her er min, som jeg laver med friskrevet rødbede i stedet for kogte tern. Salaten er sød, frisk og krydret, og den går ekstremt godt til rugbrød.

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær æble og bladselleri i små tern, kom dem i en skål, og tilsæt de revne rødbeder. Vend cremefraiche, peberrod og limesaft i blandingen. Smag til med salt og peber.

2
Færdig

Til sidst

Smør brødet. Læg 2 spsk. russisk salat på hvert stykke, og pynt med karse. Drys med peber.

previous
Træstamme med havtorn og rom
next
Tomat, avocado og hytteost

Add Your Comment