1 dl sesamfrø | |
1-2 dl vand | |
1 tsk fint salt | |
4 dl rugmel | |
1 spsk fennikelfrø | |
1 dl olie |
1 Færdig | FørstTænd ovnen på 200 grader. Bland alle ingredienserne godt sammen. Dejen skal have konsistens omtrent som mørdej. Hvis den er for våd, tilsætter du en smule mere rugmel. Omvendt kan du tilsætte vand, hvis dejen er for tør. |
2 Færdig | DerefterRul dejen ud imellem to stykker bagepapir til en tykkelse på cirka 2 millimeter, og flyt bagepapiret med knækbrødet over på en bageplade. |
3 Færdig | OgBag på midterste rille i ovnen i 10-15 minutter. Tiden kan variere alt efter, hvor tyndt dejen er rullet. Knækbrødet skal være gyldenbrunt og føles hårdt, når man mærker på det. |
4 Færdig | Til sidstLad knækbrødet køle helt af, før du brækker det i ukurante stykker. Opbevar i en lufttæt beholder ved stuetemperatur. |