250 g frisk linguine | |
60 ml flødeost | |
30 ml hvidvin | |
3 kviste friskhakket dild (eller 1 tsk tørret dild) | |
2 fed hakket hvidløg | |
400 ml fisk veloute (fiskefond tilsat en god klat smør og lidt mel) | |
125 ml fløde | |
750 g røget/grillet laks | |
60 ml friskrevet parmesan | |
Salt og peber efter smag | |
4 stk. forårsløg skåret i tynde strimler |
1 Færdig | FørstKog linguinen al dente i en stor gryde med saltet vand. |
2 Færdig | DerefterI en mellemstor kasserolle kombinerer du flødeost, vin, dild og hvidløg. Lad det simre under middelvarme, og reducér til det halve. |
3 Færdig | OgRør fløde, røget laks og parmesan i, og bring det tilbage til en småkogning. |
4 Færdig | Til sidstTilføj linguinen, og lad det simre i et par minutter. Krydr med salt og peber efter smag. Servér med forårsløg. |