1 kyllingebryst | |
1 spsk rød karrypasta | |
5 kaffir-limeblade | |
1 løg | |
1 gulerod | |
¼ kålhoved snittet i strimler | |
1 dåse bambusskud | |
1 bdt. frisk koriander | |
1 spsk fiskesauce | |
½ spsk sukker | |
1 lime | |
1 dåse kokosmælk | |
Lidt soja | |
4 dl kyllingbouillon eller vand | |
Jordnøddeolie |
1 Færdig | FørstVarm en stor gryde op. Kom lidt olie i bunden. Tilsæt den røde karrypasta, kaffir-limebladene og en spiseskefuld af kokosmælken. Herefter rører du den røde karry ud. |
2 Færdig | DerefterEfter et minut tilsætter du resten af kokosmælken, bouillonen og halvdelen af korianderen med stilke. Lad det simre. |
3 Færdig | OgBland fiskesovs, sukker og limesaft fra en halv lime. Skær kyllingen ud i tynde skiver, og på et andet bræt snittes løg i både, gulerødder i skrå skiver samt kål i strimler. |
4 Færdig | OgHæld vandet fra bambusskuddene. Varm en wok op, og kom olien ved. Kom løgene i. Efter 30 sekunder kommer du kyllingen i. Når overfladen har taget farve, tilsætter du gulerødder og bambusskud samt fiskesauce, sukker og limeblandingen. |
5 Færdig | Til sidstEfter 2 minutter tager du wokken af varmen, og kålen vendes i. Hæld den kogende røde kokossuppe i, og smag til med soja, lime, fiskesovs og sukker. Hæld i en skål, og servér med frisk koriander på toppen. |