Rispapirrulle med laks og rygeost

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Rispapir
Laks
Rygeost
Koriander
Agurk
Avocado
Salat

Rispapirrulle med laks og rygeost

Foto: Steffanie Nordahl Jakobsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Snit laks og grøntsager i fine stænger. Hak koriander groft. Dyp rispapir i en skål med vand, til det er blødt.

2
Færdig

Derefter

Dryp af, og læg det fladt på et skærebræt. Hvis du benytter er rundt rispapir, skal du nu smøre et lag rygeost på midten af rispapiret som en “vertikal” streg.

3
Færdig

Og

Hvis du benytter en firkantet rispapir, skal du smøre et tyndt lag rygeost på den nederste del af rispapiret som en “vertikal” streg.

4
Færdig

Til sidst

Læg nu laks, koriander og grøntsager oven på rygeosten. Husk, ikke at komme mere så fyld i, end at rullen kan lukkes. Rul sammen, og skær i skiver.

previous
Maki med laks og jordbær
next
Avocado Rush

Add Your Comment