Rispapir | |
Laks | |
Rygeost | |
Koriander | |
Agurk | |
Avocado | |
Salat |
1 Færdig | FørstSnit laks og grøntsager i fine stænger. Hak koriander groft. Dyp rispapir i en skål med vand, til det er blødt. |
2 Færdig | DerefterDryp af, og læg det fladt på et skærebræt. Hvis du benytter er rundt rispapir, skal du nu smøre et lag rygeost på midten af rispapiret som en “vertikal” streg. |
3 Færdig | OgHvis du benytter en firkantet rispapir, skal du smøre et tyndt lag rygeost på den nederste del af rispapiret som en “vertikal” streg. |
4 Færdig | Til sidstLæg nu laks, koriander og grøntsager oven på rygeosten. Husk, ikke at komme mere så fyld i, end at rullen kan lukkes. Rul sammen, og skær i skiver. |