Rabarbertrifli

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

½ kg rabarber
100 g sukker
8 store makroner eller 24 små
Evt. 2 spsk rød sherry
Creme
2 æggeblommer
3 spsk sukker
1 spsk majsstivelse
2 ½ dl piskefløde
1 vaniljestang

Rabarbertrifli

Af: Torben Klitbo og Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba / Styling: Christine Rudolph

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær rabarberne i 1 ½ cm lange stykker og kog dem næsten møre med sukker og et par spsk vand. Lad dem køle af.

2
Færdig

Derefter

Så er det tid til cremen: Pisk æggeblommer og sukker godt sammen og pisk majsstivelse i. Bring fløden i kog med den flækkede vaniljestang og hæld den kogende fløde i æggemassen, mens der piskes. Hæld cremen tilbage i gryden og bring den i nærheden af kogepunktet, mens du pisker – cremen må ikke koge, så skiller den. Tag gryden af varmen og lad cremen køle af.

3
Færdig

Til sidst

Fordel letknuste makroner i portionsglas og dryp dem med sherry. Kom rabarber og creme på og servér.

previous
Rabarbersuppe
next
Rabarber/marcipan-tærte

Add Your Comment