Rabarber/marcipan-tærte

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

100 g rabarber i små stykker
25 g flormelis
200 g marcipan
200 g sukker
200 g blødt smør
200 g æg
Ca. 50 g mel

Rabarber/marcipan-tærte

Af: Torben Klitbo og Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba / Styling: Christine Rudolph

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Vend rabarberne i flormelis. Smuldr sukker og marcipan sammen og bland det bløde smør i. (Hvis du har en røremaskine, kan du med fordel bruge spaden og piske det, så det bliver hvidt og luftigt).

2
Færdig

Derefter

Bland æggene og derefter melet i og vend rabarberne i dejen.

3
Færdig

Til sidst

Kom dejen i smurte forme og bag ved 180 grader i ca. 15-20 minutter afhængig af formenes størrelse.

previous
Rabarbertrifli
next
Bagte rabarber

Add Your Comment