• Home
  • Frokost
  • Quinoasalat med bagte søde kartofler, crunchy kikærter og kerner
Quinoasalat med bagte søde kartofler, crunchy kikærter og kerner

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 dl hvid quinoa
3 stk søde kartofler, ca. 350 g
2 spsk olivenolie
1 stk økologisk citron, revet skal
1 tsk spidskommen
1 pose Earth Control crunchy kikærter & kerner
Dressing
2 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
1 tsk flydende honning
2 spsk finthakket persille
Salt og peber

Nutritional information

Quinoasalat med bagte søde kartofler, crunchy kikærter og kerner

Af: Earth Control

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Opvarm ovnen til 200 grader. Skyl quinoa, kog efter anvisningen på posen og køl af.

2
Færdig

Derefter

Skræl kartoflerne og skær dem i ca. 1 cm brede skiver. Vend skiverne med olie, salt, citronskal og spidskommen. Fordel på en bageplade med papir og bag i ca. 20 min. Pisk imens dressingen sammen og smag til med salt og peber.

3
Færdig

Og

Bland quinoa med de bagte søde kartofler og fordel dressingen over salaten.

4
Færdig

Til sidst

Top med crunchy kikærter og kerner inden servering til fx et stykke hvid fisk eller kylling.

Tip: Du kan sagtens lave en stor portion og gemme i køleskabet 2-3 dage, men vent med at tilsætte de sprøde kikærter til inden servering.

previous
Saltindbagt hare med smørstegte grøntsager og rødbedepolenta
next
Høost med rugbrød og pære

Add Your Comment