2 dl hvid quinoa | |
3 stk søde kartofler, ca. 350 g | |
2 spsk olivenolie | |
1 stk økologisk citron, revet skal | |
1 tsk spidskommen | |
1 pose Earth Control crunchy kikærter & kerner | |
Dressing | |
2 spsk olivenolie | |
2 spsk citronsaft | |
1 tsk flydende honning | |
2 spsk finthakket persille | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstOpvarm ovnen til 200 grader. Skyl quinoa, kog efter anvisningen på posen og køl af. |
2 Færdig | DerefterSkræl kartoflerne og skær dem i ca. 1 cm brede skiver. Vend skiverne med olie, salt, citronskal og spidskommen. Fordel på en bageplade med papir og bag i ca. 20 min. Pisk imens dressingen sammen og smag til med salt og peber. |
3 Færdig | OgBland quinoa med de bagte søde kartofler og fordel dressingen over salaten. |
4 Færdig | Til sidstTop med crunchy kikærter og kerner inden servering til fx et stykke hvid fisk eller kylling. Tip: Du kan sagtens lave en stor portion og gemme i køleskabet 2-3 dage, men vent med at tilsætte de sprøde kikærter til inden servering. |