Dej | |
3 dl lunkent vand | |
20 g gær | |
½ spsk groft salt | |
2 spsk olivenolie | |
450-500 g hvedemel | |
Fyld | |
250 g lakseost fra Arla Unika | |
2 gekooste | |
3 medium kartofler | |
Olivenolie til dryp | |
1 håndfuld ramsløg | |
Sort peber | |
Salt |
1 Færdig | FørstRør gæren ud i vandet sammen med salt og olie. Ælt det meste af melet i dejen, og tilsæt eventuelt mere, indtil du har en elastisk dej. Den skal æltes cirka 10 minutter. Stil dejen til hævning i cirka halvanden time. Del dejen i 2-3 stykker, og rul stykkerne tyndt ud til pizzabunde. |
2 Færdig | DerefterSmør bundene med Lokeost. Skær Gekoosten i skiver, og kom på toppen. Skær kartofler i meget tynde skiver, og fordel over bundene. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og peber, og bag i en 250 grader varm ovn i 10 minutter. |
3 Færdig | Til sidstPynt med grofthakket ramsløg. |