• Home
  • Forret
  • Pizza bianca med gekoost, lokeost, kartofler og ramsløg
Pizza bianca med gekoost, lokeost, kartofler og ramsløg

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Dej
3 dl lunkent vand
20 g gær
½ spsk groft salt
2 spsk olivenolie
450-500 g hvedemel
Fyld
250 g lakseost fra Arla Unika
2 gekooste
3 medium kartofler
Olivenolie til dryp
1 håndfuld ramsløg
Sort peber
Salt

Pizza bianca med gekoost, lokeost, kartofler og ramsløg

Af: Mira Arkin / Foto: Francois Botha

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Rør gæren ud i vandet sammen med salt og olie. Ælt det meste af melet i dejen, og tilsæt eventuelt mere, indtil du har en elastisk dej. Den skal æltes cirka 10 minutter. Stil dejen til hævning i cirka halvanden time. Del dejen i 2-3 stykker, og rul stykkerne tyndt ud til pizzabunde.

2
Færdig

Derefter

Smør bundene med Lokeost. Skær Gekoosten i skiver, og kom på toppen. Skær kartofler i meget tynde skiver, og fordel over bundene. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og peber, og bag i en 250 grader varm ovn i 10 minutter.

3
Færdig

Til sidst

Pynt med grofthakket ramsløg.

previous
Muslinger med øl, kål, æble, persille og double cream
next
Karamelliseret, hvid chokolade med rabarber

Add Your Comment