Pavlova med myntecreme og hindbær

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

300 g friske hindbær eller andre bær
Marengs
100 g æggehvide
100 g flormelis
100 g sukker
3 dråber citronsaft
Myntecreme
1 lille bundt mynte
200 g piskefløde
2 blade gelatine
200 g hvid chokolade
50 g smør
1 tsk glukose
Pynt
Blå violer eller anden blomst
Chokoladekugler, hvide
Frysetørret hindbær

Pavlova med myntecreme og hindbær

Af: Jacob Ernst fra bogen 'Private Dining' / Foto: Lars Ranek

Sådan gør du

1
Færdig

Marengs

Pisk æggehviden skummende med et par saltkorn og en dråbe citronsaft. Tilsæt sukker og pisk, til det er stift. Tilsæt derefter flormelis og pisk massen sej. Hæld i en sprøjtepose og lav runde ’fuglereder’. Bages i ovnen ved 90 grader i cirka 2 timer.

2
Færdig

Myntecreme

Fløden koges op med mynteblade, tages af varmen og blendes i en tårnblender, til den er grøn. Sigtes herefter over i en gryde. Gelatinen lægges i koldt vand og udblødes. Myntefløden varmes op sammen med glukosen. Tilsæt chokolade og gelatine og pisk glat. Lad massen køle lidt af og pisk derefter smør i, til du har en ensartet ganache.

3
Færdig

Til sidst

Cremen sprøjtes i marengsen, som derefter fyldes med hindbær og pyntes med blomster. Knus lidt frysetørret hindbær og sigt ud over kagen.

sommerbuk
previous
Kølle af sommerbuk, stegte gulerødder og puré
coffee
next
Mexican Coffee

Add Your Comment