200 g papadums | |
Olie til fritering | |
Ristede sennepskerner | |
Røget auberginecreme | |
2 auberginer | |
1 æggeblomme | |
1 ½ dl rapsolie | |
1 spsk. dijonsennep | |
Salt | |
Cidereddike |
1 Færdig | FørstDu skal starte med at vaske dine auberginer. Herefter griller du dem af ved høj varme på grillen, til skrællen bliver helt forkullet. Når de grillede auberginer er kølet lidt af, piller du skrællen af, så ”kødet” er frit for skræl. Blend kødet helt fint til en puré. |
2 Færdig | DerefterNu skal mayo’en laves. Pisk æggeblommen, salt, sennep og en anelse cidereddike med en elpisker, til det er tykt og hvidt. Pisk herefter olien i - i en tynd stråle. Det er vigtigt, at det foregår stille og roligt, så mayonnaisen ikke skiller. Fortsæt, indtil du har en god tyk og "skælvende" mayo. Smag til med salt, peber og eventuelt lidt ekstra eddike. Vend nu den grillede auberginepuré i mayo’en. |
3 Færdig | OgSæt en gryde med olie over på komfuret. Når olie når omkring 180 grader friterer du dine papadums, til de begynder at puffe op. |
4 Færdig | Til sidstServer cremen i små skåle og pynt med ristede sennepskerner. Dine papadums anretter du i store skåle. |