Nye kartofler, rucolaemulsion og syltede svampe

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

500 g nye kartofler
100 g oliven
1 bdt. rucola
½ dl olivenolie
2 dl grøntsagsfond
1 citron
2 store portobellosvampe
Skal fra 1 citron
½ bdt. rosmarin
½ bdt. timian
4 dl rapsolie
2 dl champagneeddike
3 fed hvidløg
Salt og peber

Nye kartofler, rucolaemulsion og syltede svampe

Af: Marcus Lund / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Start med at tænde ovnen på 150 grader. Når ovnen er varm, bages olivenerne i cirka 2 timer.

2
Færdig

Derefter

Skrub herefter dine kartofler godt for jord. Kog dem i letsaltet vand, til de lige akkurat er møre.

3
Færdig

Og

Rist portobellosvampene på en pande med en smule fedtstof. Varm olie og eddike op med rosmarin, timian og hvidløg. Hæld olie/eddikeblandingen over svampene, og lad dem trække i 20 minutter.

4
Færdig

Og

Blend rucola med grøntsagsfond og olivenolie – smag til med salt, peber og citron.

5
Færdig

Til sidst

Når olivenerne er færdigbagte, hakkes de fint og drysses over kartoflerne.

previous
Verdens bedste pastasauce
next
Svampebouillon med brisler og rødbede

Add Your Comment