2 kg muslinger | |
4 spsk smør | |
2 dl hyldeblomstsaft | |
8 kartofler, skåret i skiver | |
2-3 sommerporrer, skåret i skiver | |
2 løg, skåret i både | |
2 hele hvidløg, halverede | |
Røget salt | |
2 dl skyr | |
Salt og peber | |
Dråber af tabasco | |
4 grønne asparges, skåret i skrå skiver | |
Friske krydderurter | |
8 spsk god mayo |
1 Færdig | FørstKom muslingerne op i en alubakke. Kom smør, hyldeblomstsaft, kartoffelskiver, sommerporrer, løg og hvidløg på, og krydr med røget salt. Kom stanniol over. Grill dem i 8-10 minutter for fuld hammer. |
2 Færdig | Til sidstRør skyr sammen med salt, peber og tabasco. Kom tabasco i, som du har lyst til. Inden servering fordeles de rå grønne asparges og friske krydderurter over muslingerne. Kom lidt mayo på kanten af tallerkenen. |