Muslinger med fløde, pastis og persille

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 kg muslinger
2 skalotteløg
4 fed hvidløg
1 dl pastis
2 dl piskefløde
1 fennikel
4 laurbærblade
Et par kviste timian
En håndfuld hakket persille
Olivenolie

Muslinger med fløde, pastis og persille

Af: Torben Klitbo og Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skyl og vask muslingerne. Kassér dem, der er åbne eller gået i stykker.

2
Færdig

Derefter

Skær skalotteløg i ringe, hvidløg og fennikel i skiver og pluk timiankvistene.
Sautér det hele i olivenolie, tilsæt muslingerne og hæld herefter pastis og fløde i. Damp muslingerne under låg, til de åbner sig.

3
Færdig

Til sidst

Smag til med salt og peber og servér de varme muslinger med hakket persille.

previous
Risotto med æbler og jordskokker
next
Lammekoteletter med confiteret løg og gremolata

Add Your Comment