Minimozzarellakugler | |
Minipeber | |
Kirsebærtomater | |
Træspyd | |
Til pynt | |
Balsamicoeddike (tyk) | |
Stykker af peberfrugt | |
Sesamfrø | |
Brødkrummer og rasp |
Har du nogensinde tænkt på, hvor meget sjovere dit barn vil synes, det er at spise, hvis du pakker det hele lidt festligt ind? Vi har fået den kreative, norske madblogger Ida Skivenes til at kreere en børnevenlig påskeret til os.
Ida Skivenes er en norsk madentusiast, -kunstner og -blogger, der bor i Oslo. Hendes mad har sundhed, kreativitet og humør som omdrejningspunkt, og du kan enten følge hende på idafrosk.com eller på hendes Instagram, hvor hendes brugernavn er idafrosk. Vi anbefaler, at du gør det. Det er både sjovt og forfriskende.
1 Færdig | FørstSkær spidsen af peberfrugterne, og tryk dem et par centimeter ned på nogle pinde. |
2 Færdig | DerefterKom herefter 2-3 kugler mozzarella på hver pind, og top med en cherrytomat. |
3 Færdig | OgPynt med stykker af bittesmå peberfrugter og tyk balsamico i stedet for chokoladesauce og sesamfrø i stedet for chokoladekrymmel. |
4 Færdig | Til sidstLav et lille strandinspireret stativ til dine sunde ispinde ved at komme brødkrummer og rasp i et glas. Her kan du sætte dine mozzarella-ispinde. |