Mozzarella-ispinde

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Minimozzarellakugler
Minipeber
Kirsebærtomater
Træspyd
Til pynt
Balsamicoeddike (tyk)
Stykker af peberfrugt
Sesamfrø
Brødkrummer og rasp

Mozzarella-ispinde

Tekst & foto: Ida Skivenes

Har du nogensinde tænkt på, hvor meget sjovere dit barn vil synes, det er at spise, hvis du pakker det hele lidt festligt ind? Vi har fået den kreative, norske madblogger Ida Skivenes til at kreere en børnevenlig påskeret til os.

Ida Skivenes er en norsk madentusiast, -kunstner og -blogger, der bor i Oslo. Hendes mad har sundhed, kreativitet og humør som omdrejningspunkt, og du kan enten følge hende på idafrosk.com eller på hendes Instagram, hvor hendes brugernavn er idafrosk. Vi anbefaler, at du gør det. Det er både sjovt og forfriskende.

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær spidsen af peberfrugterne, og tryk dem et par centimeter ned på nogle pinde.

2
Færdig

Derefter

Kom herefter 2-3 kugler mozzarella på hver pind, og top med en cherrytomat.

3
Færdig

Og

Pynt med stykker af bittesmå peberfrugter og tyk balsamico i stedet for chokoladesauce og sesamfrø i stedet for chokoladekrymmel.

4
Færdig

Til sidst

Lav et lille strandinspireret stativ til dine sunde ispinde ved at komme brødkrummer og rasp i et glas. Her kan du sætte dine mozzarella-ispinde.

previous
Vaniljeis, havtornpuré, saltet karamel og hindbær
next
Cremet korma med rejer

Add Your Comment