20 blade husblas | |
1 ½ dl vand | |
350 g sukker | |
½ dl gransirup | |
200 g flormelis |
1 Færdig | FørstSæt husblassen i blød i en skål med koldt vand. Bring vand og sukker i kog, og lad det simre i en gryde i 20 minutter, til det rammer 110 grader. |
2 Færdig | DerefterKom gransirup i sukkermassen. Justér med mere eller mindre sirup, til smagen er passende. Tag gryden af blusset, og rør husblassen i. Lad det køle af i 10 minutter – eller til temperaturen er 100 grader. |
3 Færdig | OgBeklæd en bradepande med bagepapir, og sigt et tykt lag flormelis i bunden af bradepanden. Pisk sukkermassen kraftigt 10-15 minutter, indtil massen er hvid, luftig og sej at piske. |
4 Færdig | Til sidstKom sukkermassen over i bradepanden. Bred den ud i et jævnt lag på 2 ½ centimeter. Sigt et jævnt lag flormelis ud over. Lad den køle helt af. Vend massen ud på et bord eller et skærebræt. Brug en saks eller en meget skarp kniv til at skære marshmallows. Dyp skærefladerne i flormelis og gem dem i en kagedåse foret med bagepapir. |