Marshmallows med gransirup

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

20 blade husblas
1 ½ dl vand
350 g sukker
½ dl gransirup
200 g flormelis

Marshmallows med gransirup

Af: Johanne S. Bjørndahl og Julie A. Swane / Foto: Morten Holtum

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Sæt husblassen i blød i en skål med koldt vand. Bring vand og sukker i kog, og lad det simre i en gryde i 20 minutter, til det rammer 110 grader.

2
Færdig

Derefter

Kom gransirup i sukkermassen. Justér med mere eller mindre sirup, til smagen er passende. Tag gryden af blusset, og rør husblassen i. Lad det køle af i 10 minutter – eller til temperaturen er 100 grader.

3
Færdig

Og

Beklæd en bradepande med bagepapir, og sigt et tykt lag flormelis i bunden af bradepanden. Pisk sukkermassen kraftigt 10-15 minutter, indtil massen er hvid, luftig og sej at piske.

4
Færdig

Til sidst

Kom sukkermassen over i bradepanden. Bred den ud i et jævnt lag på 2 ½ centimeter. Sigt et jævnt lag flormelis ud over. Lad den køle helt af. Vend massen ud på et bord eller et skærebræt. Brug en saks eller en meget skarp kniv til at skære marshmallows. Dyp skærefladerne i flormelis og gem dem i en kagedåse foret med bagepapir.

previous
Speltsotto med graneddike
next
Grankugler

Add Your Comment