Marcipankage med citron og streuseltopping

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Kagedej
150 g Dansukker bagesukker
150 g marcipan, revet
150 g smør, blødt
3 æg
75 g hvedemel
Fintrevet skal af 1 økologisk citron
Streuseltopping
30 g mandler
30 g Dansukker brun farin
40 g smør, koldt
50 g hvedemel
1 nip salt
Pynt
1 spsk Dansukker perlesukker
Citronskal
Mynte
Flormelis

Marcipankage med citron og streuseltopping

Af: Anne au Chocolat

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål. Tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æggene i et ad gangen. Vend til sidst hvedemel og citronskal i dejen. Hæld dejen i en smurt springform (20 cm) med bunden beklædt med bagepapir.

2
Færdig

Derefter

Kom mandler i en minihakker og blend fint. Tilsæt de øvrige ingredienser og blend hurtigt sammen. Fordel i små klumper på kagedejen.

3
Færdig

Til sidst

Drys med perlesukker og bag kagen i 45-50 minutter. Kontroller om kagen er færdigbagt med en strikkepind eller kødnål. Køl kagen af i formen.

previous
Marengs med saltkaramel
next
Gulerodskage med flødeostetopping

Add Your Comment