• Home
  • Asiatisk
  • Maki med rejer og pære, toppet med sizzling Tilapia
Maki med rejer og pære, toppet med sizzling Tilapia

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Sushimåtte
Sushitang
Sushiris
Tigerrejer
Pære
Avocado
Tilapia
Chiliflager
Mayonnaise (evt. blandet med lidt wasabi)

Maki med rejer og pære, toppet med sizzling Tilapia

Foto: Steffanie Nordahl Jakobsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Snit avocado og pære i fine stænger. Læg et ark tang på rullemåtten med den blanke side nedad.

2
Færdig

Derefter

Læg et tyndt lag ris over hele tangen, bortset fra de øverste fem cm. Læg rejer, avocado og pære længst nede på tangen. Brug måtten til, langsomt og hårdt, at rulle makien sammen.

3
Færdig

Og

Pensl de sidste fem centimeter tang med vand. På dem måde klistrer hele rullen bedre sammen. Top med et tyndt lag Tilapia eller anden hvidfisk fra fiskehandleren (ca. 1 cm), og lynflambér med gasbrænder.

4
Færdig

Til sidst

Skær rullen i otte skiver med en meget skarp og våd kniv. Top hver skive med en lille klat mayonnaise, finthakket pære og chiliflager.

Tip! Husk at have en skål vand stående ved siden af dig, så du kan skylle dine fingre og kniven løbende.

previous
Vegansk maki
next
Pasta carbonara

Add Your Comment