Sushimåtte | |
Sushitang | |
Sushiris | |
Tigerrejer | |
Pære | |
Avocado | |
Tilapia | |
Chiliflager | |
Mayonnaise (evt. blandet med lidt wasabi) |
1 Færdig | FørstSnit avocado og pære i fine stænger. Læg et ark tang på rullemåtten med den blanke side nedad. |
2 Færdig | DerefterLæg et tyndt lag ris over hele tangen, bortset fra de øverste fem cm. Læg rejer, avocado og pære længst nede på tangen. Brug måtten til, langsomt og hårdt, at rulle makien sammen. |
3 Færdig | OgPensl de sidste fem centimeter tang med vand. På dem måde klistrer hele rullen bedre sammen. Top med et tyndt lag Tilapia eller anden hvidfisk fra fiskehandleren (ca. 1 cm), og lynflambér med gasbrænder. |
4 Færdig | Til sidstSkær rullen i otte skiver med en meget skarp og våd kniv. Top hver skive med en lille klat mayonnaise, finthakket pære og chiliflager. Tip! Husk at have en skål vand stående ved siden af dig, så du kan skylle dine fingre og kniven løbende. |