Maki med laks og jordbær

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Sushimåtte
Sushitang
Sushiris
Laksebøf
Jordbær
Cream cheese
Forårsløg

Maki med laks og jordbær

Foto: Steffanie Nordahl Jakobsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Snit fisk og agurk i fine stænger og jordbærene i tern. Læg et ark tang på rullemåtten med den blanke side nedad.

2
Færdig

Derefter

Læg et tyndt lag ris over hele tangen, bortset fra de øverste fem centimeter. Smør et tyndt lag cream cheese ovenpå.

3
Færdig

Og

Læg agurk, laks og jordbær længst nede på tangen. Brug måtten til, langsomt og hårdt, at rulle makien sammen. Pensl de sidste fem centimeter med tang med vand. På den måde klistrer hele rullen bedre sammen.

4
Færdig

Og

Top med et tyndt lag laks (ca. 1 cm), og lynflambér den med gasbrænder.

5
Færdig

Til sidst

Skær rullen i otte skiver med en meget skarp og våd kniv. Top hver skive med en lille klat cream cheese, finthakkede jordbær og forårsløg.

Tip! Husk at have en skål vand stående ved siden af dig, så du kan skylle dine fingre og kniven løbende.

previous
Sushiris
next
Rispapirrulle med laks og rygeost

Add Your Comment