Sushimåtte | |
Sushitang | |
Sushiris | |
Laksebøf | |
Jordbær | |
Cream cheese | |
Forårsløg |
1 Færdig | FørstSnit fisk og agurk i fine stænger og jordbærene i tern. Læg et ark tang på rullemåtten med den blanke side nedad. |
2 Færdig | DerefterLæg et tyndt lag ris over hele tangen, bortset fra de øverste fem centimeter. Smør et tyndt lag cream cheese ovenpå. |
3 Færdig | OgLæg agurk, laks og jordbær længst nede på tangen. Brug måtten til, langsomt og hårdt, at rulle makien sammen. Pensl de sidste fem centimeter med tang med vand. På den måde klistrer hele rullen bedre sammen. |
4 Færdig | OgTop med et tyndt lag laks (ca. 1 cm), og lynflambér den med gasbrænder. |
5 Færdig | Til sidstSkær rullen i otte skiver med en meget skarp og våd kniv. Top hver skive med en lille klat cream cheese, finthakkede jordbær og forårsløg. Tip! Husk at have en skål vand stående ved siden af dig, så du kan skylle dine fingre og kniven løbende. |