Lynstegte pil selv-rejer med fennikel og chili

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 spsk kokosolie
1-2 røde chilier (afhængig af hvor stærk du vil have retten)
1 kg grønlandske rejer med skal
1 fennikel, helt fintskåret (brug gerne en mandolin)
Fennikeltop til pynt
Salt
Peber

Lynstegte pil selv-rejer med fennikel og chili

Af: Flemming Schiøtt Hansen / Foto: Stine Christiansen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Varm olien op i en pande, men pas på, den ikke bliver så varm, at den begynder at ryge. Kom chili og rejer på panden, og vend godt rundt med en ske i 2 minutter.

2
Færdig

Derefter

Kom fennikel på panden, krydr med salt og peber, og rør rundt igen, men tag straks derefter panden af varmen. Servér rejerne straks, og pynt med fennikeltop.

3
Færdig

Til sidst

Lad gæsterne selv pille rejerne ved bordet. Husk masser af servietter eller en skylleskål.

previous
Langtidsstegt, grillet oksebryst med porrer, sortkål og kryddersmør
next
Grillede courgetter med parmesan, saltmandler og god olivenolie

Add Your Comment