600 g små, søde tomater | |
3 spsk balsamico | |
3 spsk olivenolie | |
2 tsk honning | |
1 tsk salt | |
2 dl quinoa | |
2 forårsløg | |
1 frisk mozzarella | |
1 håndfuld basilikumblade |
1 Færdig | FørstSkyl tomaterne, og kom dem op i et ildfast fad eller en foliebakke. Rør balsamico, olivenolie, honning og salt sammen, og fordel dressingen over tomaterne. |
2 Færdig | DerefterSæt fadet/bakken på grillen ved indirekte varme, eller tilbered i ovnen. Det tager cirka 10 minutter, før tomaterne er lune, men stadig hænger sammen. Rør godt rundt i dem, og krydr med salt og peber. |
3 Færdig | Til sidstKog quinoaen efter anvisningerne på posen, og snit forårsløgene fint. Vend de lune tomater med quinoa, forårsløg og basilikum. Sørg for at få al dressingen med. Fordel mozzarellaen ovenpå (riv den fra hinanden med fingrene), og servér. |