• Home
  • Asiatisk
  • Lun blomkålssalat med ristede og saltede kikærter samt chili/ingefær-dressing
Lun blomkålssalat med ristede og saltede kikærter samt chili/ingefær-dressing

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

600 g blomkål
4 spsk olivenolie
2 tsk stødt spidskommen
2 tsk røget paprika
Salt
1 bundt bredbladet, finthakket persille
75 g Earth Control Ristede & Saltede Kikærter
Dressing
10 g frisk, fintrevet ingefær
1 tsk stærk chilisauce, fx sriracha
4 spsk olivenolie
Salt
Evt. lidt limesaft

Lun blomkålssalat med ristede og saltede kikærter samt chili/ingefær-dressing

Af: Earth Control

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Opvarm ovnen til 180 grader. Skær blomkålshovedet ud i små buketter og kom dem i en skål. Tilsæt olie, spidskommen, paprika og salt, og vend det hele godt rundt.

2
Færdig

Derefter

Fordel blandingen på en bageplade med papir og bag i den forvarmede ovn i ca. 20-25 minutter. Lav imens dressingen af fintrevet ingefær blendet med chilisauce, olie og smag til med salt og evt. limesaft.

3
Færdig

Og

Lad de bagte blomkål køle en smule af og vend med hakket persille og chili/ingefær-dressingen.

4
Færdig

Til sidst

Serveres lun til fx oksekød eller svinekød og top med Ristede & Saltede kikærter inden servering.

Tip: Får du salat tilovers, så pift den op med små tern af æble eller granatæblekerner og tag den med på madpakke.

previous
Meyers hakboller
next
Speltsalat med stegte auberginer, kerner og tranebær samt spinat

Add Your Comment