600 g blomkål | |
4 spsk olivenolie | |
2 tsk stødt spidskommen | |
2 tsk røget paprika | |
Salt | |
1 bundt bredbladet, finthakket persille | |
75 g Earth Control Ristede & Saltede Kikærter | |
Dressing | |
10 g frisk, fintrevet ingefær | |
1 tsk stærk chilisauce, fx sriracha | |
4 spsk olivenolie | |
Salt | |
Evt. lidt limesaft |
1 Færdig | FørstOpvarm ovnen til 180 grader. Skær blomkålshovedet ud i små buketter og kom dem i en skål. Tilsæt olie, spidskommen, paprika og salt, og vend det hele godt rundt. |
2 Færdig | DerefterFordel blandingen på en bageplade med papir og bag i den forvarmede ovn i ca. 20-25 minutter. Lav imens dressingen af fintrevet ingefær blendet med chilisauce, olie og smag til med salt og evt. limesaft. |
3 Færdig | OgLad de bagte blomkål køle en smule af og vend med hakket persille og chili/ingefær-dressingen. |
4 Færdig | Til sidstServeres lun til fx oksekød eller svinekød og top med Ristede & Saltede kikærter inden servering. Tip: Får du salat tilovers, så pift den op med små tern af æble eller granatæblekerner og tag den med på madpakke. |