Mørdej | |
150 g stuetempereret smør | |
100 g flormelis | |
300 g mel | |
1 æg | |
Glasur | |
250 g flormelis | |
1 pasteuriseret æggehvide | |
½ tsk rød pastafarve | |
Hindbærfyld og pynt | |
100 g hindbærmarmelade | |
Krymmel (gerne hjemmelavet) | |
12-14 friske hindbær |
1 Færdig | FørstTænd ovnen på 200 grader almindelig ovn. Ælt alle ingredienser sammen til en ensartet masse, og kom den i en frysepose og på køl i 30 minutter. |
2 Færdig | DerefterNår din dej er afkølet, lægger du et stykke bagepapir både under og over dejen og ruller den ud med en kagerulle ovenpå papiret. På den måde hænger dejen ikke fast i hverken bordet eller kagerullen. Brug hjerteformede udstikkere – eller en anden form, du har i dit køkken – til at |
3 Færdig | OgRør æggehvide og flormelis sammen. Tilsæt den røde konditorfarve – og glasuren er klar til brug! |
4 Færdig | Til sidstNår hjerterne er kølet af, tager du det hjerte, der skal udgøre bunden af medaljen, og smører det med hindbærmarmelade. Tag herefter det hjerte, der skal udgøre toppen af hindbærsnitten, og pynt det med glasur og hjemmelavet krymmel. Placer et friskt hindbær på midten af hjertet. Læg de to hjerter sammen som en klapsammenmad. Sådan fortsætter du, indtil du har lavet alle dine hindbærsætter – og så er de klar til servering! |