Livs hindbærhjerter

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Mørdej
150 g stuetempereret smør
100 g flormelis
300 g mel
1 æg
Glasur
250 g flormelis
1 pasteuriseret æggehvide
½ tsk rød pastafarve
Hindbærfyld og pynt
100 g hindbærmarmelade
Krymmel (gerne hjemmelavet)
12-14 friske hindbær

Livs hindbærhjerter

Af: Liv Martine og Simone Thorup Eriksen, fra bogen 'Kagetid'

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn. Ælt alle ingredienser sammen til en ensartet masse, og kom den i en frysepose og på køl i 30 minutter.

2
Færdig

Derefter

Når din dej er afkølet, lægger du et stykke bagepapir både under og over dejen og ruller den ud med en kagerulle ovenpå papiret. På den måde hænger dejen ikke fast i hverken bordet eller kagerullen. Brug hjerteformede udstikkere – eller en anden form, du har i dit køkken – til at
stikke dejen ud i 24-28 hjerter. Du skal bruge to figurer til hver hindbærsnitte. Det er derfor, du skal lave så mange. Kom dine hjerter på en bradebande beklædt med bagepapir, og bag dem i 8-10 minutter. Du kan se, at de er færdige, når de er let gyldne.

3
Færdig

Og

Rør æggehvide og flormelis sammen. Tilsæt den røde konditorfarve – og glasuren er klar til brug!

4
Færdig

Til sidst

Når hjerterne er kølet af, tager du det hjerte, der skal udgøre bunden af medaljen, og smører det med hindbærmarmelade. Tag herefter det hjerte, der skal udgøre toppen af hindbærsnitten, og pynt det med glasur og hjemmelavet krymmel. Placer et friskt hindbær på midten af hjertet. Læg de to hjerter sammen som en klapsammenmad. Sådan fortsætter du, indtil du har lavet alle dine hindbærsætter – og så er de klar til servering!

previous
Selleribøffer med parmesan og Them Krystalost
next
Donuts

Add Your Comment