• Home
  • Efterår
  • Linsesalat med rødbede, hasselnødder og kakaonibs
Linsesalat med rødbede, hasselnødder og kakaonibs

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

3 rødbeder
250 g puy-linser
1 håndfuld persille
1 håndfuld basilikum
2 forårsløg
1 håndfuld hasselnødder
1 håndfuld kakaonibs
Dressing
4 cm ingefær
5 spsk olivenolie
Saft af 1 citron
Lidt havsalt

Linsesalat med rødbede, hasselnødder og kakaonibs

Af: Louise Bruun og Torben Kitaj fra bogen 'Sund med chokolade'

Sådan gør du

Linser er gode vegetabilske proteiner, og denne fyldige salat er nærmest et lille selvstændigt måltid, der indeholder alt, hvad du skal bruge.

1
Færdig

Først

Bag rødbederne hele i ca. 40 minutter, til de er bløde. Tag skindet af, og køl dem af. Kog linserne som anvist på posen. Hak persille, basilikum og forårsløg. Skær rødbeden ud, og bland stykkerne med de resterende ingredienser.

2
Færdig

Til sidst

Riv ingefær på den fine side af rivejernet, og bland med olie, citron og salt. Kom dressingen over salaten, og lad den gerne trække i ca. 20 minutter.

previous
Krydret bananbrød med chokolade og nødder
next
Chili con carne

Add Your Comment