3 rødbeder | |
250 g puy-linser | |
1 håndfuld persille | |
1 håndfuld basilikum | |
2 forårsløg | |
1 håndfuld hasselnødder | |
1 håndfuld kakaonibs | |
Dressing | |
4 cm ingefær | |
5 spsk olivenolie | |
Saft af 1 citron | |
Lidt havsalt |
Linser er gode vegetabilske proteiner, og denne fyldige salat er nærmest et lille selvstændigt måltid, der indeholder alt, hvad du skal bruge.
1 Færdig | FørstBag rødbederne hele i ca. 40 minutter, til de er bløde. Tag skindet af, og køl dem af. Kog linserne som anvist på posen. Hak persille, basilikum og forårsløg. Skær rødbeden ud, og bland stykkerne med de resterende ingredienser. |
2 Færdig | Til sidstRiv ingefær på den fine side af rivejernet, og bland med olie, citron og salt. Kom dressingen over salaten, og lad den gerne trække i ca. 20 minutter. |