12 lammekoteletter | |
8 store skalotteløg | |
20 fed hvidløg med skal | |
4 dl vindruekerneolie | |
En håndfuld bredbladet persille | |
1 citron | |
1 fed hvidløg |
1 Færdig | FørstRist fedtet på lammekronen, brun den af på en pande og sæt den i ovnen i ca. 20 minutter ved 150 grader. |
2 Færdig | DerefterKom vindruekerneolien i en gryde og varm den op. Kom de hele skalotteløg med skal ned i olien og kog dem i ca. 15-18 minutter, til de er møre. |
3 Færdig | OgTilsæt hvidløgene de sidste ca. 10 minutter. Tag løgene op af olien og pil skallen af løgene og steg løgene kort på en pande. |
4 Færdig | Til sidstMens løgene koger, og lammet er i ovnen, laves gremolataen således: Skær helt tynde strimler af persillen, hak hvidløget helt fint og riv så skallen af en citron. Bland alle ingredienserne sammen og drys det oven på lammet og løgene inden servering. |