• Home
  • Efterår
  • Lammekoteletter med confiteret løg og gremolata
Lammekoteletter med confiteret løg og gremolata

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

12 lammekoteletter
8 store skalotteløg
20 fed hvidløg med skal
4 dl vindruekerneolie
En håndfuld bredbladet persille
1 citron
1 fed hvidløg

Lammekoteletter med confiteret løg og gremolata

Af: Torben Klitbo og Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Rist fedtet på lammekronen, brun den af på en pande og sæt den i ovnen i ca. 20 minutter ved 150 grader.

2
Færdig

Derefter

Kom vindruekerneolien i en gryde og varm den op. Kom de hele skalotteløg med skal ned i olien og kog dem i ca. 15-18 minutter, til de er møre.

3
Færdig

Og

Tilsæt hvidløgene de sidste ca. 10 minutter. Tag løgene op af olien og pil skallen af løgene og steg løgene kort på en pande.

4
Færdig

Til sidst

Mens løgene koger, og lammet er i ovnen, laves gremolataen således: Skær helt tynde strimler af persillen, hak hvidløget helt fint og riv så skallen af en citron. Bland alle ingredienserne sammen og drys det oven på lammet og løgene inden servering.

previous
Muslinger med fløde, pastis og persille
next
Biksemad

Add Your Comment