1 l fiskebouillon eller vand | |
125 g lakserogn | |
500 g fersk laks skåret i tern | |
250 g kartofler skåret i tern | |
1 stilk selleri skåret i tern | |
1 mellemstort løg skåret i tern | |
1 knsp. karry | |
1 laurbærblad | |
Tørret havstang til pynt | |
Havsalt | |
Peber |
1 Færdig | FørstFå bouillonen til at småkoge under middelvarme i en stor suppegryde. |
2 Færdig | DerefterSvits lakserognen i lidt olivenolie, og tilsæt til suppen. |
3 Færdig | OgTilføj laks, kartofler, selleri, løg, salt, peber, karry og laurbærblad. |
4 Færdig | OgBring det i kog, og lad det simre ved svag varme, indtil kartoflerne slipper en gaffel. Til sidst kasserer du laurbærbladene. |
5 Færdig | Til sidstServér suppen i en skål med lidt brød, og drys med tørret tang. |