Laksesuppe

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 l fiskebouillon eller vand
125 g lakserogn
500 g fersk laks skåret i tern
250 g kartofler skåret i tern
1 stilk selleri skåret i tern
1 mellemstort løg skåret i tern
1 knsp. karry
1 laurbærblad
Tørret havstang til pynt
Havsalt
Peber

Laksesuppe

Tekst & foto: Danny Christensen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Få bouillonen til at småkoge under middelvarme i en stor suppegryde.

2
Færdig

Derefter

Svits lakserognen i lidt olivenolie, og tilsæt til suppen.

3
Færdig

Og

Tilføj laks, kartofler, selleri, løg, salt, peber, karry og laurbærblad.

4
Færdig

Og

Bring det i kog, og lad det simre ved svag varme, indtil kartoflerne slipper en gaffel. Til sidst kasserer du laurbærbladene.

5
Færdig

Til sidst

Servér suppen i en skål med lidt brød, og drys med tørret tang.

previous
Flæskesvær og krydderfedt
next
Blondie med macadamianødder

Add Your Comment