2 stk. kinaradiser | |
250 g peberbacon | |
1 dåse flåede cherrytomater | |
1 citron | |
2 små tørrede chilier | |
2 fed hvidløg | |
1 bdt. frisk oregano | |
Olivenolie | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstSkær baconen i små tern. Varm en pande med olie op, og tilsæt hvidløgene og den tørrede chili. Lad det simre et kvarters tid, så olien suger smagen fra hvidløgene og chilien. Tilsæt baconen, og steg den let gylden. |
2 Færdig | DerefterNu tilsætter du tomaterne og koger retten lidt ind, så den bliver tættere. Hvis den reducerer for kraftigt, tilsæt- ter du lidt olie for at gøre konsistensen blødere. |
3 Færdig | OgSkræl kinaradiserne, og snit dem tyndt på en mandolin. Skær dem ud i stave, så de ligner spaghetti. |
4 Færdig | Til sidstSauter kinaradiserne hurtigt i cirka 30 sekunder. Tilsæt tomatsaucen, og miks det godt sammen. Smag til med hakket oregano, citronskal og frisk- kværnet peber. |