Kinaradiser og arrabiata

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 stk. kinaradiser
250 g peberbacon
1 dåse flåede cherrytomater
1 citron
2 små tørrede chilier
2 fed hvidløg
1 bdt. frisk oregano
Olivenolie
Salt og peber

Kinaradiser og arrabiata

Af: Marcus Lund / Foto: Mikkel Heriba

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær baconen i små tern. Varm en pande med olie op, og tilsæt hvidløgene og den tørrede chili. Lad det simre et kvarters tid, så olien suger smagen fra hvidløgene og chilien. Tilsæt baconen, og steg den let gylden.

2
Færdig

Derefter

Nu tilsætter du tomaterne og koger retten lidt ind, så den bliver tættere. Hvis den reducerer for kraftigt, tilsæt- ter du lidt olie for at gøre konsistensen blødere.

3
Færdig

Og

Skræl kinaradiserne, og snit dem tyndt på en mandolin. Skær dem ud i stave, så de ligner spaghetti.

4
Færdig

Til sidst

Sauter kinaradiserne hurtigt i cirka 30 sekunder. Tilsæt tomatsaucen, og miks det godt sammen. Smag til med hakket oregano, citronskal og frisk- kværnet peber.

previous
Æbletærte
next
Spanskinspireret biksemad

Add Your Comment