Kartoffelrulle med saltet torsk og friskost

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 bagekartoffel
50 g torsk
Timian og citronverbena
50 g friskost
Fløde
Til salaten
En halv håndfuld ærteskud
Et par stængler tropæolum
½ tsk citronsaft
½ tsk peber
1 tsk olivenolie
Salt

Kartoffelrulle med saltet torsk og friskost

Af: Erik Pedersen / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Salt torsken i en times tid, og skær den derefter i tynde skiver.

2
Færdig

Derefter

Skær meget tynde skiver af kartoffel på et mandolinjern, og blanchér i saltet vand i 1 minuts tid.

3
Færdig

Og

Kom nu skiverne i koldt vand. Skær dem til i rektangler, læg lidt urter på og derefter skiver af saltet torsk. Rul det hele sammen, og skær rullen til i hver ende.

4
Færdig

Og

Rør friskosten op med fløde, til den er som en blød creme.

5
Færdig

Til sidst

Anret som vist på billedet.

previous
Tagliolini med hvid trøffel
next
Kartoffelsalat med diverse syltede sager og kartoffelcreme

Add Your Comment