4 bagekartofler | |
Smør | |
Salt | |
5 dl grøntsagsfond | |
100 g Vesterhavsost | |
100 g renset stenbiderrogn | |
Citronskal | |
Blendet tørret hibiscus | |
Rød skovsyre |
1 Færdig | FørstKartoflerne skrælles og skæres til spaghettier på en mandolin eller en spiralizer. Sæt en gryde vand over med lidt smør og salt i og blancher kartoffelbåndene. Når de er møre og endnu har bid, tages gryden af, og vandet sigtes fra. |
2 Færdig | DerefterKog grøntsagsfonden op og blend osten ned i med en stavblender. Smag den til med salt og smør. Smag stenbiderrognen til med salt og revet citronskal. |
3 Færdig | Til sidstKartoffelbåndene vendes i ostesaucen og afdryppes, inden de anrettes på tallerkenen. Stenbiderrognen lægges på, og der drysses med hibiscusstøv gennem en fin tesigte og pyntes med rød skovsyre. |