2 stilke rabarber | |
Panna cottaen | |
200 g hvid chokolade (Zephyr fra Cacao Barry) | |
300 g fløde | |
15 g sukker | |
2 ark gelantine | |
Topping | |
200 g karameliseret, hvid chokolade (Zephyr fra Cacao Barry) | |
300 g fløde | |
15 g sukker | |
2 ark gelantine |
1 Færdig | FørstDu starter med at lave panna cottaen. Tag din hvide chokolade, og kom den i en pose, klem alt luft ud, og sous vide den ved 70 grader i 24 timer. Herefter har du din karamelliserede, hvide chokolade. |
2 Færdig | DerefterSmelt nu fløde, sukker og den karamelliserede chokolade sammen, og tilsæt til sidst gelatinen. Det skal alt sammen foregå under rolig opvarmning i en gryde. |
3 Færdig | OgLad det køle af i små skåle i køleskabet. |
4 Færdig | OgNu laver du fuldstændig det samme til din topping, men kommer det i en sifonflaske i stedet. Herefter kan du ”skyde” det ud og brække det op i mindre stykker. |
5 Færdig | OgSkær dine rabarber ud, og pocher dem med én del vand, én del sukker og én del rabarberjuice. |
6 Færdig | OgTag nu 200 g af den juice, der er tilbage, efter at du har pocheret rabarberne. Smelt et ark gelatine i juicen. Nu har du den gelé, der skal på toppen af den karamelliserede chokolade. |
7 Færdig | Til sidstAnret som vist på billedet. |