Karaage

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

800 g kyllingeoverlår
½ spsk ingefærsaft
4 spsk soja
4-5 spsk kartoffelmel
Solsikkeolie til friturestegning
Persille til pynt
Friturekoger

Karaage

Af: Tommi Kondo Sasaki

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær kyllingekødet i 4 centimeter store stykker, og marinér det i soja og ingefær i 20 minutter.

2
Færdig

Derefter

Vend kyllingekødet i kartoffelmel, og fritér det ved 160 grader i 4-5 minutter.

3
Færdig

Og

Tag kødet op, og skru op for olietemperaturen til 185 grader.

4
Færdig

Og

Fritér nu kyllingen på ny i 30-40 sekunder.

5
Færdig

Til sidst

Servér med persille.

previous
Sekihan
next
Butaniku no geki kara shi age

Add Your Comment