600 g kalveinderlår | |
200 g stenbiderrogn | |
½ agurk | |
200 g kyllingeskind | |
½ potte kørvel | |
1 skalotteløg i ringe | |
100 g rød skovsyre | |
Olivenolie | |
Salt og peber | |
Mayonnaise | |
½ bundt estragon | |
3 dl vindruekerneolie | |
1 cl hvidvinseddike | |
1 tsk. dijonsennep | |
½ dl pasteuriseret æggeblomme | |
Salt |
1 Færdig | FørstMayo: Varm olien op til 70 grader, kom estragonen i en blender og blend den sammen med den varme olie. Sigt estragonolien igennem et kaffefilter og lad den køle ned. |
2 Færdig | DerefterKom blommer, sennep og eddike i en skål og pisk blandingen sammen, bliv ved med at piske og tilsæt langsomt estragonolien. Smag til med salt til sidst. Fyld mayonnaisen i en sprøjtepose, hvis du har mulighed for det. |
3 Færdig | OgSkær nu kalveinderlåret i små tern og vend dem med lidt olivenolie, salt og peber. Kom kyllingeskindet på en bageplade og bag dem ved 160 grader i ca. 20 minutter - til skindet er dejligt gyldent. |
4 Færdig | Til sidstSkræl agurken og skær den i pæne tern. Fordel herefter kødet på tallerkener og pynt med rogn, urter, agurk, mayonnaise og kyllingeskind. |