2 kalveskanke | |
3 fed hvidløg | |
1 zittauerløg | |
2 kviste timian | |
2 kviste laurbær | |
4 bakker brombær | |
3 spsk sukker | |
1 potte syre | |
2 tsk balsamicoeddike | |
1 spsk valnødolie | |
1 dl vand |
1 Færdig | FørstLæg kalveskanken i en gryde med løg, timian og laurbær, inder du dækker med vand. Braiser skanken mør i cirka 3 timer. Når den er mør, tages den op og lægges i et fad. Hæld lidt væske over, så kødet ikke tørrer ud. Reducér væsken kraftigt. Pluk kødet fra benene, og hold det lunt. |
2 Færdig | DerefterTag 2 bakker brombær, tilsæt sukkeret, og hæld vandet ved i en stor gryde. Kog brombærrene til en kompot. Blend den fin, og smag til med lidt citronsaft, hvis det er nødvendigt. |
3 Færdig | Til sidstMarinér de resterende brombær med balsamico og valnødolie. Tag kødet, og glasér det i den reducerede fond. Lun brombærpuréen op, og servér den med det glaserede kød, de friskmarinerede bær og godt med syre. |