• Home
  • Forret
  • Julesalat med gulerødder, valnødder, blodappelsin og parmesan
Julesalat med gulerødder, valnødder, blodappelsin og parmesan

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 gulerødder, kogte
4 stk. julesalat (endivie)
1 håndfuld grønne salater eller kålblade
50 g valnødder, grofthakkede
2 blodappelsiner, skåret i fileter
4 spsk olivenolie
1 tsk salt
60 g god parmesan, grofthakket

Julesalat med gulerødder, valnødder, blodappelsin og parmesan

Af: Cecilie Sofie Svensson og Mette Helbæk / Foto: Stine Christiansen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær gulerødderne i mindre stykker, og skil julesalatens blade fra hinanden.

2
Færdig

Derefter

Skær salat/kålblade groft ud. Kom det hele op i en skål sammen med valnødder, blodappelsinfileterne og -saften.

3
Færdig

Til sidst

Vend med olivenolie, salt og parmesan og server.

previous
Grillet savojkål med sprængt and, æble og blåost
next
Appelsincarpaccio med appelsinblomstvand og mynte

Add Your Comment