Jubilee sour

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 stk kardommefrø
6 korianderblade
6 cl Aalborg Jubilæums Akvavit
2 cl æblemost (sød)
2 cl citronsaft (friskpresset)
1,5 cl sukkersirup
½ æggehvide

Jubilee sour

Af: Nick Kobbernagel Hovind / Foto: Kia Hartelius

Det er en klassisk sour, der er lavet, så den spiller sammen med dild og hvid eg i akvavitten. Supernem at drikke.

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kvas det inderste af kardemommefrøet grundigt i en shaker.

2
Færdig

Derefter

Hæld resten af ingredienserne i shakeren, og ryst den kort uden is. Det kaldes et ’dry shake,’ og man gør det for at starte emulgeringen af æggehviden.

3
Færdig

Og

Fyld nu shakeren med is, og shake hårdt i 10 sekunder.

4
Færdig

Til sidst

Si derefter cocktailen over frisk is i et whiskyglas, og pynt med et korianderblad.

previous
Nøddetærte med ganache og figner
next
Bønne- og avocadosalat med chili

Add Your Comment