Hummerfond

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Skaller fra 2 mellemstore hummere
¼ knoldselleri
2 gulerødder
2 løg
3 fed hvidløg
½ chili
1 stilk citrongræs
Smør

Hummerfond

Af: Sara Lunneryd / Foto: Cecilia Magnusson

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Hammer hummerskallerne og steg dem i ovnen i 15 minutter ved 225 grader.

2
Færdig

Derefter

Hak alle ingredienserne, og steg dem bløde i rigeligt smør sammen med skallerne.

3
Færdig

Og

Hæld vand over, så fondbasen næsten dækkes. Bring den i kog og lad det koge under låg i 10 minutter.

4
Færdig

Til sidst

Tag gryden af varmen og lad den stå i 45 minutter. Si skallerne og grøntsager fra. Koncentrer smagen på fonden ved at koge den ned til halvdelen.

previous
Tilbehør til hummer
next
Saras hummersuppe

Add Your Comment