• Home
  • Dessert
  • Honningpomelo med honningristede nødder og mascarponecreme
Honningpomelo med honningristede nødder og mascarponecreme

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Plukket kød fra en honningpomelo
300 g blandede nødder, ristede
4 spsk sukker
50 g honning
¼ tsk bagepulver
100 g mascarpone
2 spsk creme fraiche 38%
½ vaniljestang
1 spsk flormelis
1 citron

Honningpomelo med honningristede nødder og mascarponecreme

Af: Torben Klitbo og Charlie Frederichsen / Foto: John Bendtsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kom sukker og honning på en pande og lad det karamellisere ved middel varme. Put nødderne i, når alt sukkeret er smeltet og gyldent, og vend massen. Drys så bagepulveret hen over, og vend igen massen godt sammen.

2
Færdig

Derefter

Hæld det ud på et stykke bagepapir, og lad det køle af.

3
Færdig

Og

Når det er helt sprødt, så hak det groft. Bland mascarpone, cremefraiche, skallen fra en halv citron, lidt citronsaft, kornene fra vaniljestangen og flormelis i en røreskål.

4
Færdig

Til sidst

Smag evt. til med lidt ekstra citronsaft og flormelis, og sæt det på køl. Læg pomelokødet i bunden af en tallerken, kom en stor spiseskefuld mascarponecreme på, og drys med de karamelliserede nødder.

previous
Lammeculotte med asparges og gremolata
next
And med svampe, æbler og korn

Add Your Comment