Plukket kød fra en honningpomelo | |
300 g blandede nødder, ristede | |
4 spsk sukker | |
50 g honning | |
¼ tsk bagepulver | |
100 g mascarpone | |
2 spsk creme fraiche 38% | |
½ vaniljestang | |
1 spsk flormelis | |
1 citron |
1 Færdig | FørstKom sukker og honning på en pande og lad det karamellisere ved middel varme. Put nødderne i, når alt sukkeret er smeltet og gyldent, og vend massen. Drys så bagepulveret hen over, og vend igen massen godt sammen. |
2 Færdig | DerefterHæld det ud på et stykke bagepapir, og lad det køle af. |
3 Færdig | OgNår det er helt sprødt, så hak det groft. Bland mascarpone, cremefraiche, skallen fra en halv citron, lidt citronsaft, kornene fra vaniljestangen og flormelis i en røreskål. |
4 Færdig | Til sidstSmag evt. til med lidt ekstra citronsaft og flormelis, og sæt det på køl. Læg pomelokødet i bunden af en tallerken, kom en stor spiseskefuld mascarponecreme på, og drys med de karamelliserede nødder. |