4 grønne peberfrugter, pocherede og uden kerner | |
400 g havtaskefilet, skåret i tern | |
1 medium mango, renset og skåret i små tern | |
1 lille tomat, uden kerner og hakket | |
1 mellemstort løg, hakket | |
1 lille jalapeno, uden kerner, skåret i små tern | |
Saft af 4 limefrugter | |
1 spsk friskhakket oregano | |
1 spsk friskhakket koriander | |
1 medium granatæble | |
Salt og peber efter smag | |
Passionsfrugtglasur | |
Kød af 6 passionsfrugter | |
2 kopper vand | |
6 spsk sukker | |
1 lille kanelstang | |
Salt og peber efter smag |
1 Færdig | FørstHæld limesaft i en skål, og tilsæt havtaske og hakket oregano. Vend det hele sammen, stil skålen i køleskabet, og lad det stå i cirka 10 minutter. |
2 Færdig | DerefterTag skålen ud af køleskabet, og tilsæt løg, tomat, mango, jalapeno, salt og peber. Bland alle ingredienserne. Stil skålen tilbage i køleskabet indtil servering. |
3 Færdig | OgNår du skal lave din passionsfrugtglasur, kommer du vand, sukker og passionsfrugtkød i en gryde og koger i 10 minutter på lav varme. Tilføj kanel, salt og peber. Kog i yderligere 5 minutter, og lad det hele køle ned. |
4 Færdig | Til sidstLæg glasuren midt på en tallerken, og anret ceviche og peberfrugt, inden du dekorerer med granatæblekerner. |