Havtaskeceviche i peberfrugt med passionsfrugtglasur

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 grønne peberfrugter, pocherede og uden kerner
400 g havtaskefilet, skåret i tern
1 medium mango, renset og skåret i små tern
1 lille tomat, uden kerner og hakket
1 mellemstort løg, hakket
1 lille jalapeno, uden kerner, skåret i små tern
Saft af 4 limefrugter
1 spsk friskhakket oregano
1 spsk friskhakket koriander
1 medium granatæble
Salt og peber efter smag
Passionsfrugtglasur
Kød af 6 passionsfrugter
2 kopper vand
6 spsk sukker
1 lille kanelstang
Salt og peber efter smag

Havtaskeceviche i peberfrugt med passionsfrugtglasur

Af: Danny Christensen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Hæld limesaft i en skål, og tilsæt havtaske og hakket oregano. Vend det hele sammen, stil skålen i køleskabet, og lad det stå i cirka 10 minutter.

2
Færdig

Derefter

Tag skålen ud af køleskabet, og tilsæt løg, tomat, mango, jalapeno, salt og peber. Bland alle ingredienserne. Stil skålen tilbage i køleskabet indtil servering.

3
Færdig

Og

Når du skal lave din passionsfrugtglasur, kommer du vand, sukker og passionsfrugtkød i en gryde og koger i 10 minutter på lav varme. Tilføj kanel, salt og peber. Kog i yderligere 5 minutter, og lad det hele køle ned.

4
Færdig

Til sidst

Læg glasuren midt på en tallerken, og anret ceviche og peberfrugt, inden du dekorerer med granatæblekerner.

previous
Dampede muslinger i øl, kokos og thaigrønt
next
Søpindsvin med caribisk agurkesalat

Add Your Comment