Hallernes laksesalat

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

50 g varmrøget laks
25 g koldrøget laks
1 spsk lakserogn
1 spsk kapers
2 spsk hakkede rødløg
1 spsk creme fraiche 48%
1 spsk mayonnaise
30 g smørristede rugbrødschips
Sort peber
1 citron
Ærteskud

Hallernes laksesalat

Opskrift fra Ole Troelsøs bog 'Danmarks bedste smørrebrød'

Sådan gør du

Ditte Sørensen fra Hallernes Smørrebrød står bag denne opskrift på et af de mest populære stykker i forretningen. Som de øvrige stykker på kortet er ingredienserne sammensat på baggrund af hvilke råvarer, der findes i staderne, som holder til i Torvehallerne.

1
Færdig

Først

Citronskallen rives i fine bånd, saften presses ud. Den koldrøgede laks skæres dels i skiver til at rulle i kræmmerhus, dels i fine tern. Den varmrøgede laks smuldres let og blandes med tern af røget laks, mayonnaise, creme fraiche, kapers og løg. Smage til med citron og sort peber.

2
Færdig

Til sidst

Laksesalaten lægges på et stykke smurt rugbrød og pyntes med et kræmmerhus af røget laks fyldt med lakserogn. Der pyntes af med friske ærteskud, citronskal og smørristede rugbrødschips.

previous
Jyttes roastbeef med trøffelcreme
next
Tuntatar med daikon, wasabicreme og wasabitobiko

Add Your Comment