Haldi-grøntsager

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

50 g lotusrod
150 g skåret okra
150 g babymajs delt på langs
½ tsk rå mangopulver
500 ml vegetabilsk olie til dybstegning
Salt og peber
Til dejen
1 tsk fennikelfrø
½ tsk tørre, røde chiliflager
1 tsk hakkede korianderblade
1½ tsk citronsaft
½ tsk gurkemejepulver
1 hakket grøn chili
1 tsk hakket ingefær
1½ tsk hakket hvidløg
3 spsk majsmel
3 spsk rismel
Salt
Til salaten
En halv håndfuld pea shoot
Et par stænger tropæolum
½ tsk citronsaft
½ tsk peber
1 tsk olivenolie
Salt

Haldi-grøntsager

Af: Karan Gokani / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær lotusroden tyndt, og vask den i vand. Tør de skårede stykker med et viskestykke, og fritér dem i olie på 180 grader, indtil de er sprøde. Dræn dem for fedt på et stykke køkkenrulle, og krydr med salt, peber og mangopulver.

2
Færdig

Derefter

Vask, og tør okraen og babymajsene.

3
Færdig

Og

Pres citronsaften over grøntsagerne, og krydr med salt. Herefter mikser du alle de tørre ingredienser til dejen i, så grøntsagerne bliver indhyllet i dej.

4
Færdig

Og

Varm en ny, vegetabilsk olie op til 180 grader i en gryde, og fritér efterfølgende grøntsagerne i olien, til de er sprøde og flyder i overfladen. Det tager omkring 5 minutter.

5
Færdig

Og

Tag grøntsagerne op af gryden, og dræn dem for olie på et stykke køkkenrulle, inden du krydrer dem med salt, peber og mangopulver.

6
Færdig

Til sidst

Miks alle ingredienserne til salaten sammen. Anret salaten over de sprøde grøntsager og top til sidst med den friterede lotusrod.

previous
Kammusling, broccoli og bagte tomater
next
Butter chicken

Add Your Comment