Gulerodskage med flødeostetopping

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Gulerodskage
200 g gulerødder, groftrevet
1 dl smagsneutral olie, fx solsikkeolie
2 æg
150 g Dansukker bagesukker
150 g Dansukker mørk sirup
140 g mel
1 tsk bagepulver
1 ½ tsk stødt kanel
1 ½ tsk stødt ingefær
⅓ tsk salt
Flødeostecreme
200 g flødeost, fx Philadelphia
75 g smør, blødt
75 g Dansukker flormelis
Fintrevet skal af i økologisk lime
Saft af ½ lime

Gulerodskage med flødeostetopping

Af: Anne au Chocolat

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Rør alle ingredienser sammen i en skål. Hæld kagedejen i en rund kageform (22 cm) beklædt med bagepapir. Sæt kagen i en kold ovn, tænd for ovnen og bag den i ca. 45 min ved 180 grader varmluft. Kontroller om kagen er færdigbagt med en strikkepind eller kødnål. Køl gulerodskagen helt af i formen.

2
Færdig

Til sidst

Pisk alle ingredienserne sammen til en ensartet creme og fordel på gulerodskagen.

previous
Marcipankage med citron og streuseltopping
next
Finskbrød med appelsinskal og mandler

Add Your Comment