Gulerodskage | |
200 g gulerødder, groftrevet | |
1 dl smagsneutral olie, fx solsikkeolie | |
2 æg | |
150 g Dansukker bagesukker | |
150 g Dansukker mørk sirup | |
140 g mel | |
1 tsk bagepulver | |
1 ½ tsk stødt kanel | |
1 ½ tsk stødt ingefær | |
⅓ tsk salt | |
Flødeostecreme | |
200 g flødeost, fx Philadelphia | |
75 g smør, blødt | |
75 g Dansukker flormelis | |
Fintrevet skal af i økologisk lime | |
Saft af ½ lime |
1 Færdig | FørstRør alle ingredienser sammen i en skål. Hæld kagedejen i en rund kageform (22 cm) beklædt med bagepapir. Sæt kagen i en kold ovn, tænd for ovnen og bag den i ca. 45 min ved 180 grader varmluft. Kontroller om kagen er færdigbagt med en strikkepind eller kødnål. Køl gulerodskagen helt af i formen. |
2 Færdig | Til sidstPisk alle ingredienserne sammen til en ensartet creme og fordel på gulerodskagen. |