Gris med rodfrugter

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 koteletter á 175 g
6 små gulerødder
4 pastinakker
1 lille knoldselleri
4 fed hvidløg
6 kviste dild
2 skiver daggammelt, hvidt brød
2 citroner

Gris med rodfrugter

Af: Torben Klitbo & Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba / Styling: Christine Rudolph

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Brun koteletterne på begge sider på en pande sammen med salt og peber. Steg dem herefter i ovnen ved 175 grader i ca. 15 minutter.

2
Færdig

Derefter

Vask og skyl rodfrugterne godt. Behold gerne skrællen på. Skær dem ud i grove tern og bag dem sammen med hvidløgsfedene og lidt olie i en ovn ved 175 grader, til de bliver møre.

3
Færdig

Og

Smag til med godt med salt og peber. Anret det hele med lidt dild.

4
Færdig

Til sidst

Riv brødet og citronen på et fint rivejern over de færdige tallerkner inden servering.

previous
Torsk med rosenkål
next
Klatkager med blåbærsyltetøj

Add Your Comment