3 økologiske æg | |
1 ½ dl mælk | |
110 g mel | |
1 tsk bagepulver | |
1 knivspids salt | |
2 spsk smeltet smør | |
500 g frisk spinat | |
2 skiver serranoskinke |
1 Færdig | FørstRør en vaffeldej af et af æggene, mælk, mel, bagepulver, salt og en spiseskefuld smeltet smør. |
2 Færdig | DerefterVarm en grillpande godt op, og hæld vaffeldejen på. Lad kæmpevaflen grille cirka 5 minutter på hver side, til den er flot og gylden. |
3 Færdig | OgBag serranoskinken på bagepapir i ovnen, til den er sprød. Det tager cirka 10 minutter ved 175 grader. |
4 Færdig | OgSautér dernæst spinaten i det sidste smør, til den lige netop er faldet sammen. |
5 Færdig | Til sidstSteg til sidst to flotte, smilende spejlæg, og servér dem straks sammen med spinat, serranoskinke og vafler. |