Grillede jomfruhummere med chiliolie

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 dl olivenolie
2 tsk salt
2 fed hvidløg, revet
2 røde chilier, finthakkede
1 kg jomfruhummere
1 håndfuld grøn salat eller urter fra haven

Grillede jomfruhummere med chiliolie

Af: Mette Helbæk / Foto: Stine Christiansen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Bland olivenolie, salt, hvidløg og chili sammen. Flæk jomfruhummerne på den lange led, og fjern den sorte tarm ved ryggen. Pensl hummerkødet med chiliolien.

2
Færdig

Derefter

Grill hummerne på skalsiden i 2-3 minutter, eller tilbered dem under ovnens grill, ligeledes 2-3 minutter, til kødet netop er blevet hvidt, men ikke trevlet.

3
Færdig

Til sidst

Læg hummerne på et fad, og fordel grøn salat eller urter ud over. Lad gæsterne selv fiske jomfruhummerne ud af skallen med en gaffel.

previous
Revelsben med sennep og honning
next
Lun tomatsalat med mozzarella og grønt fra haven

Add Your Comment